torstai 2. marraskuuta 2023

Lumivallin poisto tilauksesta kaupungin aura-auton jäljiltä ja autoreitin lumen poisto Tampere 2.11.2023 Ollaan yhteyksissä Talonmiespalvelu@gmail.com + tarkat osoitteet laakista + käteistä kun saavun kohteeseen

Lumivallin poisto tilauksesta kaupungin aura-auton jäljiltä ja autoreitin lumen poisto Tampere autotallien edestä 2.11.2023 video yllä ;) Klikkaa pyörimään ;)?

Talonmiespalvelu Lumenluontipalvelu Tampere talonmiespalvelu@gmail.com

 

Talonmiespalvelu Lumenluontipalvelu Tampere talonmiespalvelu@gmail.com  kuvastoa ohessa vinkkeineen ;) yhteystietoineen ;)

Yhteydenotot ensisijassa e-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com + 044-3380291 whatsupKun tilataan niin lumisina päivinä ja muulloinkin hämärän aikaan hyvä tulla tilaajan tien ja kadun kohdalle merkiksi sovittuun aikaan, kun talojen numerot eivät aina näy, kuten ei oheisessakaan kohteessa kun tulee keskikaupungilta päin on talonnumero tuija-oksistojen takana. Vain toisesta suunnasta tullessa talon numero näkyy.

Lumivallin poisto tilauksesta kaupungin aura-auton jäljiltä ja autoreitin lumen poisto Tampere 2.11.2023  Ollaan yhteyksissä Talonmiespalvelu@gmail.com + tarkat osoitteet laakista + käteistä kun saavun kohteeseen------------------------------
Lumenluontipalvelut Tampere: Hervanta, Hallila, Lukonmäki, Atala, Linnainmaa, Takahuhti, Pispala, Härmälä etc ;) 
Käteisellä edetään kohteissa.
Kotitalousvähennyskuitti tilaussähköpostiinne.

----------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti